Velkommen til Ringerike kommunes portal for å søke plass i barnehage, 1. klasse, ordinært SFO tilbud og ferietilbud SFO.

Her kan du også svare på tilbud, søke om annen plasstørrelse og endre søknader.Ny søknad om plass i barnehage og SFO

For å legge inn ny søknad om plass velger du Søk SFO her eller Søk barnehage her i menyen over. Hovedopptaket gjøres i mars hvert år, og du må ha søkt innen 1. mars for å komme med i hovedopptaket.
DU SKAL IKKE LOGGE INN FOR Å SØKE PLASS, men du må ha e-post, mobilnummer og fødselsnummer eller D-nummer.

Svare på tilbud om plass

Du må logge inn for å svare på tilbud om plass.

Søknad om bytte av barnehage

Ved søknad om bytte av barnehage/overflytting må ny søknad registreres. Du skal ikke logge inn for å søke overflytting.NB! Søknad om bytte av barnehage er bindende. Det betyr at dersom søknad om bytte av barnehage innvilges, blir plassen i nåværende barnehage automatisk tildelt et nytt barn.

Søke om endret plass-størrelse

Du må logge inn for å søke om endret plass-størrelse (Min side -> Mine plasseringer). Det er kun søker kan søke om endret plass-størrelse.

Endre eller slette søknaden

Du må logge inn for å endre eller slette søknaden (Min side ->Aktuelle saker). Her kan du også følge saksgangen.Det er kun søker kan endre søknaden.

Si opp eksisterende plass

Du må logge inn for å si opp plassen (Min side -> Mine plasseringer).Det er kun søker kan si opp plass.

Skolestart 2018 - innmelding av barn født i 2012

Skoleinnmelding er nå avsluttet og vedtaket er sendt foresatte. Dersom du er nyinnflyttet til Ringerike og ønsker å skrive inn barnet ditt på skolen, vennligst ta direkte kontakt med skolen eller servisetorget.


Innlogging skjer med ID-porten (MinID, BankID, Buypass, Commfides)
Les mer om ID-porten her:
Informasjon om ID-porten