Velkommen til Ringerike kommunes portal for å søke plass i barnehage og SFO, samt besvare skoleinnmelding.

Her kan du også svare på tilbud, søke om annen plasstørrelse og endre søknader.Ny søknad om plass i barnehage og SFO

For å legge inn ny søknad om plass velger du Søk SFO her eller Søk barnehage her i menyen over. For barnehage er hovedopptaket i mars hvert år, og du må ha søkt innen 1. mars for å komme med i hovedopptaket. Du må søke på minst to barnehager.

*

Er du folkeregistrert Ringerike kommune er det viktig at du logger deg inn via ID- porten før du søker om barnehage-/SFO-plass. Dette for å kontrollere at opplysningene som er registrert på deg og din familie er korrekte, samt for å kunne legge til kontaktinformasjon (telefonnummer og e-postadresse).

Om du per i dag ikke er folkeregistrert i Ringerike kommune, søker du uten å være innlogget. Da må du logge inn etter at søknaden er sendt for å lagre dine kontaktopplysninger.


Skolestart 2024 - innmelding av barn født i 2018

Skoleinnmelding blir gjennomført i perioden 10.-31. januar. Endelig vedtak ble fattet seinest 20. februar og sendt foresatte via Altinn eller valgte digitale postkasse. Det vil også være mulig å logge seg på oppvekstportalen for å sjekke status på skoleplassering. Innmelding av barn til skolestart etter 31. januar må skje ved å kontakte Ringerike kommune, eller skolen direkte.

School enrollment - children born in 2018: Log in to answer the offer for your child. The application is open until January 31.

*

Aktuelt høsten 2023

 • Ordinært SFO tilbud fra høsten 2023. Nye søknader mulig, løpende opptak
 • Søke om endret plass-størrelse

  Du må logge inn for å søke om endret plass-størrelse (Min side -> Mine plasseringer). Det er kun søker kan søke om endret plass-størrelse.

  Svare på tilbud om plass

  Du må logge inn for å svare på tilbud om plass.

  Søknad om bytte av barnehage

  Ved søknad om bytte av barnehage må ny søknad registreres. Du må logge inn for å søke. NB! Søknad om bytte av barnehage er bindende.

  Endre eller slette søknaden

  Du må logge inn for å endre eller slette søknaden (Min side ->Aktuelle saker). Her kan du også følge saksgangen.Det er kun søker kan endre søknaden.

  Si opp eksisterende plass

  Du må logge inn for å si opp plassen (Min side -> Mine plasseringer).Det er kun søker kan si opp plass.


  Innlogging skjer med ID-porten (MinID, BankID, Buypass, Commfides)
  Les mer om ID-porten her:
  Informasjon om ID-porten